O NAMA

O nama

Trgovačko društvo AlphaChrom d.o.o. ovlašteni je distributer analitičke opreme tvrtki Agilent Technologies za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu te Kosovo, Honeywell kemikalija i standarda za Hrvatsku, tvrtke Picarro za Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju, tvrtke Molecular Devices za Hrvatsku te ovlašteni distributer opreme tvrtke Ortho Clinical Diagnostics za Hrvatsku.

Agilent  Technologies  je  vodeći proizvođač analitičke opreme u području prirodnih znanosti, dijagnostike i primjenjene kemije. Picarro  je  vodeći  svjetski  proizvođač  opreme za mjerenje koncentracije plinova koji uzrokuju efekt staklenika, plinova u tragovima  i stabilnih izotopa u područjima hidrologije, klimatologije, geologije i energetike.  Molecular Devices, vlasnik prvog čitača mikropločica u svijetu, jedna je vodećih tvrtki u području high-throughput probira, genomske i stanične analize, selekcije kolonija i detekcije mikropločica. Ortho Clinical Diagnostics ima jednu od vodećih pozicija u području transfuzijske medicine, kliničke kemije i  imunodijagnostike.

Ukupno zapošljavamo 36 visokoškolovanih djelatnika u prodaji i održavanju, a svi posjeduju ovlaštenja  tvrtki  Agilent Technologies, PAC-AC Analytical Controls, OI Analytical i Peak Scientific, Merck Millipore Water Lab za rad s određenim instrumentima.

Portfelj naših instrumenata pruža sve što je potrebno da biste svoj laboratorij doveli na najvišu razinu učinkovitosti.  Naš stručan i fleksibilan tim  učinkovito  rješava probleme s kojima se u poslovanju susreću naši korisnici. Ideje i otvorenost novom i naprednom vode nas brzom razvoju!

Trenutačno  AlphaChrom d.o.o.  posjeduje ugovore o održavanju sklopljene s velikim brojem korisnika u svim segmentima istraživačkog i analitičkog rada. Različite razine  ugovora omogućuju korisnicima da izaberu optimalnu razinu usluge za svoje poslovanje.

Naša podrška pomoć je na koju možete računati tijekom cijelog vijeka trajanja opreme, a sigurnost i znanje naših stručnjaka za aplikacije jamče uštedu vašeg vremena i novca.

Rado ćemo vam na vaš upit dati sve informacije vezane uz naš portfelj instrumenata i usluga.

Srdačan pozdrav,

Vaš AlphaChrom

Logo

 

 

 

AlphaChrom d.o.o. za trgovinu i usluge, Karlovačka cesta 24, 10000 Zagreb; Trgovački sud u Zagrebu, MBS 080698809, OIB 18966227376, temeljni kapital 570.000,00 HRK uplaćen u cijelosti; članovi uprave Goran Dubravčić i Siniša Stipaničić; Societe Generale – Splitska banka d.d HR6523300031152035717, Partner banka d.d. HR44 2408 0021 1000 3123 7