PREDAVAČI

Hrvoje Ivaci

dipl.inž.preh.teh., nakon šestogodišnjeg iskustva u farmaceutskoj industriji, prije 5 godina nastavlja karijeru u AlphaChromu kao postprodajna podrš ka korisnicima za LC, GC i LCMS te voditelj edukacija u CMS odjelu. Specijalizirane AlphaChromove edukacije pod njegovim vodstvom do sada je završilo više od 150 sudionika.

Edukacije:

Temeljni trening HPLC-a
Napredni trening HPLC-a
Primjena tekućinske kromatografije u kemijskoj analizi
LC servisni trening
Primjena QQQ-LC/MS i Q-TOF LC/MS tehnika u analizi
Osnove plinske kromatografije
MassHunter
OpenLab

Krešimir Bišćan

dipl.inž.kemije s više od 11 godina iskustva u kromatografiji (LC, LCMS, GCMS), od čega 3 godine kao korisnik. Pridružio se AlphaChromu prije 4 godine kao servisni inženjer, specijaliziran za aplikativnu podršku i edukaciju korisnika.

Edukacije:

Primjena GC/MS tehnika u kemijskoj analizi

Zvonimir Ajhler

dipl.inž.prometa, posjeduje 12 godina iskustava u radu s kromatografskim sustavima. Posljednjih 10 godina specijalizirao se kao servisni inženjer za GC i GCMS instrumente, implementaciju sustava, podršku korisnicima te edukaciju.

Edukacije:

GC servisni trening
GC/MS servisni trening

Matea Kovač

mag.appl.chem., postaje dio AlphaChromovog tima prije dvije godine kao prodajni predstavnik za potrošni materijal CMS i SPS portfelja. Sudjelovanjem na redovitim Agilentovim edukacijama konstantno nadograđuje svoje kompetencije te stečeno znanje i iskustvo prenosi korisnicima te polaznicima AlphaChromovih seminara.

Edukacije:

Breaking bad chromatography habits
Priprema uzoraka za kemijske analize

Sandra Pajurin

dipl.inž.preh.teh., nakon 6 godina iskustva predavača u području biotehničkih znanosti na visokoškolskoj ustanovi, prije godinu i pol pridružila se Asolutic timu kao stručni suradnik u prodaji. Specijalizirala se za područje pripreme uzoraka, termalne analize, viskozimetrije te edukaciju korisnika.

Edukacije:

Priprema uzoraka za kemijske analize

Ivona Kaselj

mag.ing.cheming., nakon diplome na Fakultetu kemijskog inženjerstva i tehnologije, pridružila se AlphaChromu prije godinu dana kao prodajni predstavnik za područje spektroskopije. Usavršavanje konstantno nastavlja na brojim Agilentovim seminarima i međunarodnim stručnim skupovima.

Edukacije:

Primjena ICP MS tehnike u kemijskoj analizi
UV VIS spektrofotometrija
FTIR spektroskopija – tips&tricks

Josip Pranjić

mag.ing.cheming., nakon iskustva stečenog u farmaceutskoj industriji kao analitičar u GMP okruženju, 2015. godine postaje dio AlphaChromovog tima na poziciji servisnog inženjera i specijalista za aplikativnu podršku na području spektroskopije.

Edukacije:

Primjena ICP MS tehnike u kemijskoj analizi
UV VIS spektrofotometrija
FTIR spektroskopija – tips&tricks

Dr.sc. Maruška Marušić

dipl.inž. molekularne biologije, je dugogodišnji ekspert za područje genomike i laboratorijske dijagnostike. Obavlja usluge aplikativnog konzultanta koristeći iskustvo i znanje koje je stekla tijekom 17 godina rada u istraživačkim i dijagnostičkim laboratorijima.

Edukacije:

Priprema i kontrola kvalitete uzoraka
Osnove real-time PCR
Korištenje real-time PCR u različitim aplikacijama
Microarray tehnologija – osnove i primjena
Usluge analize podataka u području transkriptomike, genomike, metagenomike i epigenetike

Josip Kovačić

dipl.inž.elektrotehnike, deset godina je zaposlenik AlphaChroma (prethodno Dan-Jara). Uz trogodišnje iskustvo servisnog inženjera za LC, njegovo područje djelovanja obuhvaća servis, podršku i edukacije za LCMS/QTOF i kapilarnu elektroforezu.

Edukacije:

LC servisni trening