SEMINARI & DOGAĐANJA

AlphaChrom je najbolji!!!

AlphaChrom je najbolji!!!

Možda nismo najbrži, ali smo zato najbolji! Na jučer održanoj, drugoj po redu utrci B2B run, sudjelovao je AlphaChromov tim sačinjen od 14 trkača i čak 24 navijača. Ukratko, cijela firma, uključujući i kolege iz Sarajeva.

Entuzijazam i pozitivnu energiju prepoznali su i organizatori utrke te proglasili AlphaChrom NAJKREATIVNIJIM TIMOM B2B run-a!!!

alphachrom   crno-na-bijelo
Pripreme su počele 10-ak dana ranije kad smo osmislili majice za trkače s natpisom „Ru-N, your boss is watching“ te majice za navijače s našim motom „Trust, respect, develop, share“!

alphici_natpisi alphici
Opskrbljeni rekvizitima za najjače, najglasnije i najluđe navijanje, bodrili smo sve – svoje kolege, ali i sve ostale trkače.
Boje AlphaChroma i Asolutica branili su: Siniša Stipaničić, Branimir Maran, Tatjana Arapinac, Valentina Sertić, Damir Štefanac, Danijela Tomić, Maruška Marušić, Dejan Brebrić, Željko Miše, Josip Zdilar, Hrvoje Ivaci, Zvonimir Ajhler, Nikola Pandurić i Tena Parigros.

najljepsi-tim najbrzi-servis
Naši kolege možda nisu bili najbrži, ali su svi na cilj došli dobro raspoloženi te smo zajedno nastavili s druženjem do kasno u noć.
A posvećenosti AlphaChroma B2B utrcu najbolje svjedoči i naša Ivona Kaselj koja se sa službenog puta u Londonu priključila utrci pretrčavši svojih 5 km za 23,09!

ivoninih-5-km

 

 

 

 

FEATURED TRAINING & EVENTS

Agilent invites scientists and lab managers investigating new techniques and technologies to improve and expand their …

VIŠE

FEATURED PROMOTIONS

Have you discovered Agilent CrossLab yet? Agilent CrossLab delivers vital, actionable laboratory insights that drive …

VIŠE